MENY

Waiting for Godot i Sarajevo

Dina Abazovic forteller om arbeidet med sin masteroppgave. Hun skriver om en oppsetning av Samuel Becketts klassiker, midt i de verste krigshandlingene i Sarajevo.

Midt under bombingen av Sarajevo i 1993 satte den amerikanske forfatteren Susan Sontag opp Samuel Becketts "Waiting for Godot" på byens ungdomsteater. Hva betyr dette for oss i dag? spør Dina Abazovic i sin masteroppgave. Hun vil fortelle om dette i Universitetsbiblioteket på Ullandhaug tirsdag 16. september kl. 12.30.

Dina Abazovic tar en mastergrad i Literacy Studies ved Institutt for kultur og språkvitenskap. I 2013 publiserte hun boka "Stećci: Ikke rot med knoklene mine. Bosniske gravskrifter 1200-1500" på Oktober Forlag, sammen med Øyvind Berg.

Dette er det første foredraget i serien "En smak av kunnskap". Vi håper at dette kan være til inspirasjon for andre studenter og stipendiater. Her er det mange gode råd og tips å hente dersom du selv jobber med en større oppgave, eller planlegger å gjøre det senere. Ta med matpakken og møt opp i biblioteket, så får du en smakebit av den ferskeste forskningen ved UiS!

Dinas foredrag vil være på engelsk.

Det blir servert kaffe og te. Alle er hjertelig velkommen!

Bilde av Dina Abazovic