MENY

Kompetanseheving for bedrifter

UiS-IKT tilbyr en rekke tjenester for din bedrift:

Kompetanseheving illustrasonsfoto

INSPIRASJONSMØTE
Kun 500 kroner - sett av 45 minutter
Færre ansatte, men fortsatt like mange arbeidsoppgaver som skal utføres? Jobber dine ansatte ineffektivt på PC? La oss komme til din bedrift til et kort inspirasjonsmøte for å gi dere et raskt innblikk i hvordan din bedrift kan jobbe mer effektivt i hverdagen.

Mer effektiv bruk av PC som verktøy vil frigjøre verdifull tid til andre viktige oppgaver, og bedriften vil øke produktiviteten. Universitetet i Stavanger, ved UiS-IKT Kompetanse, tilbyr opplæring i hvordan man får til en bedre samhandling mellom ulike Office programmer slik at dine ansatte får  enklere og bedre arbeidshverdag.

Kontakt oss for å booke et inspirasjonsmøte! Ønsker dere opplæring utover inspirasjonsmøtet refunderer vi kostnaden på 500 kroner.  

Kartlegging
Vi tilbyr kartlegging av bedriftens ansatte for å fastsette dagens kompetansenivå. Vi har utviklet et analyseverktøy som kartlegger denne kunnskapen på en effektiv måte. Les mer om hvordan UiS IKT kan bistå med å kartlegge IT-kompetansen.

Testsenter
UiS-IKT er testsenter for PeopleCert. Les mer om vårt testsenter.

Skreddersydd opplæring
Vi kan tilpasse våre kurs til din bedrifts behov og de ansattes nivå. Kombiner dette med en kartlegging for optimal uttelling. Vi leverer bedriftsinterne kurs innen alle våre kursområder.

Konsulent-tjenester
Våre konsulenter kan også bidra med rådgiving, dokumentasjon og produksjon innen Office og Adobe. Vi kan bistå med å lage maler for din bedrift, individuell opplæring eller utvikle dokumentasjon. Les mer om våre konsulenttjenester, eller kontakt oss for å få mer informasjon om hva vi kan tilby nettopp din bedrift. 

Åpne kurs
Vi har en rekke åpne kurs som de ansatte kan melde seg på - sjekk våre kurskalendere og kurstilbud her!

For ytterligere informasjon, ta kontakt med oss på:
UiS-IKT@uis.no eller på telefon 51831073