MENY

PowerPoint Videregående

Kurset retter seg mot personer som bruker PowerPoint som presentasjonsverktøy, og som ønsker ytterligere fordypning i programmets funksjoner og verktøy. Vi vil gå gjennom de mer avanserte funksjonene i PowerPoint. I tillegg vil vi se på metoder for å arbeide mer effektivt i programmet. Vi vil i tillegg arbeide med multimediaeffekter som animasjoner og filmer, samt se på viktigheten av riktig fotobehandling og bruk av illustrasjoner.

PowerPoint Videregående

Forkunnskaper
På nivå med grunnkurs i PowerPoint, eller tilsvarende kjennskap til programmet.

Målgruppe
Kurset retter seg mot personer som bruker PowerPoint som presentasjonsverktøy, og som ønsker ytterligere fordypning i programmets avanserte funksjoner.

Målsetning
Kunne lage avanserte presentasjoner, og kombinere Microsoft PowerPoint med andre programmer.

Undervisningsform
Klasseromsundervisning, med maks 12 deltakere. En maskin pr. kursdeltaker.

Pris
Kr. 3.400,-
Inkluderer kursdokumentasjon og lunsj.

Varighet
1 dag - fra kl 09.00 til ca kl 15.00

Emner

  • Kurset tar for seg mer avanserte funksjoner i PowerPoint. Du får en grundig innføring i utformingsprosessen, da god planlegging er viktig for å oppnå målet med presentasjonen. Vi viser nytten av å jobbe med ulike inndelinger.
  • Bilder, objekter og diagram kan settes inn, tilpasses og formateres, slik at de passer til budskapet. For å beskrive prosesser kan du bruke flytskjema og SmartArt-grafikk.
  • PowerPoint inneholder muligheter for animasjon av tekst og objekter, samt innsetting av video og lyd.
  • For enklere navigering i presentasjonen, kan du sette inn hyperkoblinger og handlingsknapper, eller lage tilpassede framvisninger.

 

 

Påmelding til PowerPoint Videregående