MENY

Bedre jobbsøking med Microsoft Office og Sosiale Medier

Universitetet i Stavanger i Stavanger tilbyr kurs til deg som trenger å friske opp din IT-kompetanse i forbindelse med nye utfordringer i arbeidslivet og jobbsøknader. Kurset vil er å gi deg faglig kunnskap som er viktig for å stille sterkt i et arbeidsmarked som har store krav til god IT-kunnskap. Vi kan også tilby en til en opplæring hvis du har spesielle behov. Ta kontakt for et tilbud!

Kvinne og mann ser på skjerm

Mål for kurset

Målet med kurset er å gi deg nødvendig kunnskap til å benytte Microsoft Office effektivt i en arbeidssituasjon. De fleste arbeidsgivere krever at man er jobber effektivt med Word, Excel, PowerPoint og Outlook, og på dette kurset vil du tilegne deg nødvendig kunnskap til å jobbe smart i disse programmene. Du vil lære å jobbe i Microsoft Office og hvordan du kan benytte de ulike verktøyene i en arbeidssøknadsprosess. 

Kursinnhold

Du vil lære å bruke Microsoft Office til å lage en oppdatert CV og skrive en god søknad i Microsoft Word. Du vil lære hvordan du kan bruke Microsoft PowerPoint til å lage en frisk og oppdatert presentasjon av deg selv og din arbeidserfaring. Du vil få praktisk opplæring i Microsoft Excel slik at du stiller sterkere som kandidat for potensielle arbeidsgivere. I tillegg vil du lære hvordan du kan bruke sosiale medier for å presentere deg selv ovenfor næringslivet. 

Du kan melde deg på hele kurset, eller ta enkle moduler. Pris for hele kurset: 13000 kroner. Se priser for de enkelte modulene under. Kontakt oss på telefon 51 83 10 73 for påmelding eller send oss en epost. Kontakt oss for datoer!

Microsoft Word (2 dager)

Kontakt oss for dato i Word - Pris bare for denne modulen 3600 kroner

 • Praktisk opplæring i Word hvor vi vil lære deg å jobbe smart med tekst, redigering, formatering, illustrasjoner og maler. Særlig fokus vil være på produksjon av en god CV og jobbsøknad, samt å gi deg kunnskap om hvordan du kan benytte Word for å skrive profesjonelle dokumenter i en arbeidssituasjon.

Microsoft PowerPoint (2 dager)

Kontakt oss for dato i PowerPoint - pris bare for denne modulen 3600 kroner

 • Praktisk opplæring i PowerPoint som er det mest fleksible og profesjonelle presentasjonsprogrammet der du vil lære om utforming, tekst, illustrasjoner og fremvisning.  Vi vil spesielt fokusere på hvordan du kan presentere deg selv ovenfor en arbeidsgiver ved hjelp av programmet. I tillegg vil vi gi deg kunnskap for å kunne lage flotte presentasjoner i en arbeidssituasjon. PowerPoint brukes av de fleste bedrifter, og kunnskap i bruk av programmet er ofte et krav hos potensielle arbeidsgivere.

Microsoft Excel (2 dager)

Kontakt oss for dato i Excel - pris bare for denne modulen 3600 kroner

 • Praktisk opplæring i Excel, hvor du vil lære å jobbe smart med regneark. Vi vil gi deg kunnskap i hvordan du kan benytte formler og funksjoner, formatere tall og tekst, benytte flere regneark, samt analysere lister med data. Excel benyttes av de fleste arbeidsgivere, og vi vil gi deg kunnskap til å bruke verktøyet effektivt i en arbeidssituasjon.

Microsoft Outlook (½ dag)

Kontakt oss for dato i Outlook - pris bare for denne modulen 900 kroner

 • Praktisk opplæring i Outlook som benyttes av de fleste arbeidsgivere. Vi gir deg kunnskap i hvordan du bruker programmet effektivt for å håndtere daglige arbeidsoppgaver slik som e-post, kalender og håndtering av kontakter.

Sosiale Medier og jobbsøking (1 ½ dag)

Kontakt oss for dato i Sosiale Medier og Jobbsøking - pris bare for denne modulen 2700 kroner

Arbeidsgivere bruker i dag sosiale medier i langt større grad enn tidligere for å finne potensielle arbeidstakere. Det er viktig at du er tilstede her med et ryddig innhold. Vi vil vise deg hvordan du kan bygge opp deg selv som en merkevare på nettet.

 • LinkedIn
  • Potensielle arbeidsgivere treffer deg ofte først på LinkedIn, allerede før de vurderer å innkalle deg til intervju. En oppdatert profil her er viktig, og vi viser deg hvordan du kan lage et godt førsteinntrykk av deg selv.
 • Facebook
  • Din tilstedeværelse på Facebook kan sees av potensielle arbeidsgivere. Vi gir deg råd om hva du bør tenke på i oppsettet av din profil på Facebook, med tanke på at potensielle arbeidsgivere finner deg og vurderer deg på nettet.
 • Andre sosiale medier
  • Er du en aktiv bruker av sosiale medier er det stor sjans for at potensielle arbeidsgivere vil finne deg og dine profiler på nettet. Applikasjoner som Instagram, Twitter og YouTube er også sosiale medier som bør være oppdatert. Viktigheten ligger i å bruke sosiale medier riktig.

Varighet:

Hele kurset er på 8 dager, men det er også mulig å ta hver modul for seg. Kurset kan ta på dagtid (kl: 9-15) eller kveldstid (kl 16-20); kveldstid på forespørsel!

Kontakt UiS-IKT Kurs & Kompetanse på telefon 51831073 for påmelding eller send oss en epost.