Offshore Helicopter Safety - Solakonferansen 2021

Mandag 20. september kl. 08:00 - Onsdag 22. september kl. 14:00,
Clarion Hotel Air, Sola Norway.

Tredagers konferanse om luftsikkerhet, digitalisering, autonomi og mer. UiS-ansatte og studenter får rabattert pris.

Publisert: Endret:

Logo for Solakonferansen

Solakonferansen er en årlig konferanse om sikkerhet i luftfarten. Arrangementet samler eksperter fra mange sektorer og institusjoner, inkludert akademia. Universitetet i Stavanger er en av støttespillerne til konferansen.

Innholdet i konferansen vil være spesielt interessant for dem som studerer eller forsker innenfor sikkerhetsfag og mange ulike ingeniørdisipliner, i tillegg til andre som interesserer seg for sikkerhet, digitalisering og autonome fartøy.

Studenter og ansatte ved Universitetet i Stavanger får rabattert pris, 4000 kroner for tredagers konferanse inkludert måltider. Velg da kategori Safety Award Winner, UiS Employee når du melder deg på.

Mer info om program og påmelding finner du på Solakonferansens nettside. Påmeldingsfrist 26. august.