Helsefaglige masterstudier åpner for søking

Vil du bli jordmor, spesialsykepleier, helsesykepleier eller få økt kunnskap innen prehospital akuttmedisin? Fra torsdag 5. januar og frem til 5. februar kan du søke på masterutdanninger innen helsefag.

Published Endret
Anestesisykepleier følger med på monitorer
Foto: Elisabeth Tønnessen

Som sykepleier har du utdannet deg til et yrke med mange muligheter.

Etter at du har fullført bachelor i sykepleie, kan du gå videre på en mastergrad eller spesialisere deg innen et felt gjennom etter- og videreutdanning som sykepleier.

Ved UiS kan du bli jordmor eller helsesykepleier, eller spesialisere deg innen anestesi-, intensiv- og operasjonssykepleie. Du kan bli kreftsykepleier eller få økt kompetanse innen prehospital akuttmedisin, helsevitenskap eller rus og psykisk helsearbeid.

Disse studieprogrammene har søknadsfrist 5. februar:

Master i helsevitenskap og rus- og psykisk helsearbeid har søknadsfrist 15. april.

Lurer du på noe om søking og opptak?

Finn mer informasjon om søknad til master- og videreutdanninger i sykepleie her.

Informasjon om søking til Prehospital Critical Care (PHCC) finner du på våre engelske sider.

Møt våre tidligere studenter: