1. februar - Frist for å søke om utveksling i høstsemesteret 2023

Tenker du på å reise på utveksling til høsten? Finn ut hvordan her og delta på informasjonsmøtet i forkant av søknadsfristen.

Published Endret

Jente på fjelltur. Utveksling.

Utvekslingsmuligheter

Alle studieprogram har et semester som er tilrettelagt for utveksling. Ditt studieprogram har en oversikt over hvor og når det er anbefalt for deg å reise. Finn ditt studieprogram og les om dine utvekslingsmuligheter.

Studenter ved Fakultet for utøvende kunstfag

Vennligst merk at søknadsfristen 1. februar gjelder utveksling i høstsemesteret og det påfølgende vårsemesteret (2024).

Utveksling til Storbritannia

Siden Storbritannia har meldt seg ut av EU, og ikke lenger er med i Erasmus+-programmet som før, er det fortsatt usikkert hvilke betingelser som vil gjelde for utveksling dit. Det finnes en internasjonal dimensjon i Erasmus+-programmet, som vi håper kan benyttes slik at studenter fortsatt kan reise til våre partnerinstitusjoner i Storbritannia uten å betale skolepenger, og med mulighet for å søke om Erasmus+-stipend.

Vennligst merk: Det er ingen garanti for å motta Erasmus+ stipend til Storbritannia for studieåret 2023/2024.

Digitale informasjonsmøter

• Før søknadsfrist: Tirsdag 17. januar kl. 12:15-13:00
  • Etter søknadsfrist (for deg som har søkt): Tirsdag 7. februar kl. 12:15-13:00

Møtene blir i Zoom og lenker blir delt under emnet #UiSutveksling i Canvas i forkant. For tilgang: Følg lenken og trykk deretter på [+Bli med på dette emnet].

Drop-in

• Tirsdag 24. januar mellom kl. 12:15-14:00
  • Kitty Kiellands Hus, 3. etasje, Sommernatt S-344

Kom gjerne innom oss i Internasjonal seksjon hvis du har spørsmål om utveksling eller trenger hjelp med søknaden din.

Før du søker

Vi ber om at du sjekker om du finner relevante emner ved institusjoner du er interessert i før du søker. Kontakt studiekonsulent ved ditt fakultet/institutt hvis du har spørsmål om valg av emner, forhåndsgodkjenning eller din studieplan. Finn din studiekonsulent.

Hvordan søke

Informasjon om hvordan du søker om utveksling, søknadsprosessen og særordninger for enkelte studieprogram.

Alle som skal søke om utveksling må starte utvekslingsveilederen i Digital studentekspedisjon.

Finn aktiviteten «Søk om utveksling» under fasen «Apply» i utvekslingsveilederen. Der finner du lenke til søknadsskjemaet i Søknadsweb.

• Søknadsweb åpner 2. januar
  • Søknadsfristen 1. februar er absolutt

I utvekslingsveilederen kan du sende melding til Internasjonal seksjon dersom du har spørsmål.

Obs! Gjelder alle søkere

Vær oppmerksom på at avtaler Universitetet i Stavanger har med institusjoner du søker på kan endre seg eller bli kansellert etter søknadsfristen.

Nysgjerrig på hvordan det er på utveksling?