1. februar: Frist for å søke utveksling høsten 2022

Tenker du på å reise på utveksling til høsten? Finn viktig informasjon her og delta på informasjonsmøtet i forkant av søknadsfristen.

Publisert: Endret:

Jente på fjelltur. Utveksling.

Digitale informasjonsmøter

• Før søknadsfrist: Tirsdag 18. januar kl. 12:15 - 13:00
  • Etter søknadsfrist (for deg som har søkt): Tirsdag 8. februar kl. 12:15 - 13:00

Møtene blir i Zoom og det vil være mulig å stille spørsmål gjennom Slido. Lenker til Slido og møtene er delt under emnet #UiSutveksling i Canvas.

Alle studieprogram har et semester som er tilrettelagt for utveksling. Ditt studieprogram har en oversikt over hvor det er anbefalt for deg å reise. Finn ditt studieprogram i kartet og les om dine utvekslingsmuligheter.

Når du skal søke om utveksling må du starte utvekslingsveilederen i Studentekspedisjonen.

For å søke: Finn aktiviteten «Søk om utveksling» under fasen «Apply» i utvekslingsveilederen. Der finner du lenke til søknadsskjemaet i Søknadsweb.

I utvekslingsveilederen kan du ta kontakt med Internasjonal seksjon og studiekonsulent ved ditt fakultet/institutt dersom du har spørsmål.

Nysgjerrig på hvordan det er på utveksling?

Mer informasjon om utveksling