1. september - Frist for å søke om utveksling i vårsemesteret 2023

Tenker du på å reise på utveksling til våren? Finn ut hvordan her og delta på informasjonsmøtet i forkant av søknadsfristen.

Publisert: Endret:

Jente på fjelltur. Utveksling.

Utvekslingsmuligheter

Alle studieprogram har et semester som er tilrettelagt for utveksling. Ditt studieprogram har en oversikt over hvor og når det er anbefalt for deg å reise. Finn ditt studieprogram i kartet og les om dine utvekslingsmuligheter.

Digitale informasjonsmøter

• Før søknadsfrist: Tirsdag 23. august kl. 12:15-13:00
  • Etter søknadsfrist (for deg som har søkt): Tirsdag 6. september kl. 12:15-13:00

Møtene blir i Zoom og lenker blir delt under emnet #UiSutveksling i Canvas i forkant.

Hvordan søke

Alle som skal søke om utveksling må starte utvekslingsveilederen i Studentekspedisjonen.

Finn aktiviteten «Søk om utveksling» under fasen «Apply» i utvekslingsveilederen. Der finner du lenke til søknadsskjemaet i Søknadsweb.

• Søknadsweb åpner 8. august.
  • Søknadsfristen 1. september er absolutt.

I utvekslingsveilederen kan du sende melding til Internasjonal seksjon og studiekonsulent ved ditt fakultet/ institutt dersom du har spørsmål.

Nysgjerrig på hvordan det er på utveksling?