Er du en av våre nye nestledere?

Valgkomiteen til StOr er på jakt etter kandidater til vervene som nestleder for læringsmiljø og nestleder event.

Publisert: Endret:

Den 14.mai 2020 hadde studentparlamentet valgmøte, men to av posisjonene ble ikke fylt. Derfor er det nå en ny utlysning ute. Fristen for å søke til vervene som nestleder for læringsmiljø (StOr) eller nestleder event (Fadder) er 6.juni.

NESTLEDER EVENT

Vil du være med å lede en av Norges største festivaler innenfor studiestart og gi studentene som kommer til UiS en skikkelig velkomst? Ser du etter nye og spennende utfordringer? Vil du ha universitetets morsomste jobb? Da vil vi høre fra deg!

NESTLEDER FOR LÆRINGSMILJØ

Har du et brennende engasjement for å bedrestudentenes læringsmiljø? Har du lyst på universitetets kuleste jobb? Vil du gjøre en faktisk forskjell for studentene ved UiS? Da er kanskje dette vervet for deg!

Du kan lese mer om vervene her. Vil du søke med en gang kan du fylle ut søknadsskjemaet her.

Hvis du har spørsmål er det bare å ta kontakt med Mikael.