Hvem fortjener Begeistringsprisen?

Hvert år deler Studentpresten, UiS, StOr og SiS ut en pris til en student, studentorganisasjon eller linjeforening som på en spesiell måte har bidratt til det sosiale, pulserende studentmiljøet i studentbyen Stavanger.

Published Endret

Årets Begeistringspris vil i år bli delt ut på StOr sin sommerfest i juni. Alle studenter kan nå sende inn forslag til kandidater som de mener fortjener prisen.

Vinneren vil bli vurdert ut fra følgende kriterier:
… skal på særskilt måte ha bidratt til
engasjement, inkluderende fellesskap, mangfold, debatt, trivsel eller begeistring.

Bruk gjerne litt tid på begrunnelsen, slik at vi får et bilde av hvorfor du mener denne fortjener prisen. Vinneren mottar 20000 kr, en egen statuett og navnet på BegeistRingen som står utenfor Studentenes Hus.

Har du, eller noen du kjenner, bidratt til et ekstra godt studentmiljø? Nominer forening eller enkeltperson og bli med i trekningen av 2 gavekort fra SiS kafe på 500 kr!

Her kan du nominere!  

Siste frist for å nominere er 26. mars.

Tildelingskriterier for Årets BegeistRing er:

1.           BegeistRingsprisen er ikke en faglig pris, men er først og fremst ment til å løfte frem den generelle trivselsfaktoren i Studentbyen Stavanger.

2.           BegeistRingsprisen kan gå til en student, en studentorganisasjon eller en linjeforening som på frivillig basis arbeider for og blant studenter.

3.           Studenten, organisasjonen eller linjeforeningen skal på en særskilt måte ha bidratt til enten engasjement, inkluderende fellesskap, kultur, mangfold, debatt, trivsel eller begeistring.