Nå kan du foreslå kandidater til UiS' årlige publikumsforelesning

Hvem har innsikt og meninger du synes studenter, ansatte og befolkningen i regionen bør få vite mer om? Hvem vil du gjerne høre og oppleve på campus under Henrik Steffens-forelesningen i 2024?

Published Sist oppdatert

En mann bak en talerstol
Arkeologiprofessor David Wengrow ga oss nye perspektiver på menneskets historie under Henrik Steffens-forelesningen høsten 2023

En gang i året inviterer Universitetet i Stavanger en anerkjent person til å holde en åpen forelesning på universitetet. Studenter er velkommen til å foreslå kandidater som kan gi oss ny kunnskap eller utfordre etablert viten.

Har du et tema du brenner for og vet du om noen som er drivende dyktig til å snakke om dette, kan du sende inn forslag til årets Henrik Steffens-foreleser via et nomineringsskjema.

Fristen er 20. januar, og forslagene blir vurdert av en jury.

Henrik Steffens-forelesningen er oppkalt etter den Stavanger-fødte filosofen, forfatteren og naturforskeren Henrik Steffens, som var populær blant studentene for sine friske synspunkter og gnistrende forelesninger.