Hopp til hovedinnhold

Still til studentparlamentsvalg

27. september er det frist for å sende inn lister og kandidater til studentvalget 2021. Bryr du deg om din studiehverdag? Still til valg da vel!

Publisert: Endret:

Studentparlamentet orgsem

Har du gode ideer og meninger om hvordan Universitetet i Stavanger kan bli så bra som mulig for studentene? Da trenger Studentparlamentet DEG! 

Hva er studentparlamentet tenker du kanskje? 

Jo, det er det øverste organet i studentdemokratiet på UiS. Per i dag består parlamentet av 19 kandidater fordelt på seks ulik lister; Tverrfaglig liste, Liberalmoderat liste, TekNat listen, Sosialdemokratisk liste, ISU list, Kontrær liste. Som representanter for en liste i Studentparlamentet kan man sette agenda for hvilke saker som er viktigst for studentene og dermed hvilke saker arbeidsutvalget i StOr skal jobbe med. Listene bestemmer selv hvilke saker de vil gå til valg på. Noen saker som har blitt vedtatt av studentparlamentet tidligere kan du finne her

Hvis du ikke syns at noen av de eksisterende listene passer for deg kan du og minst fire andre gå sammen og starte en ny liste. Fristen for å melde inn en liste og et listeprogram er 27.september. Hvis du har lyst til å stille på en liste, lage din egen eller du bare har noen spørsmål må du ikke nøle med å ta kontakt med oss. 

Grip sjansen og delta i studentdemokratiet - gjør studenttilværelsen din og andres så bra som mulig! Still på liste - lag liste - still til valg! 

Pros: 

Din stemmer blir hørt!

Du kan bidra til å ta Universitetet til nye høyder!

Du blir kjent med andre engasjerte studenter!Ta gjerne kontakt med StOr om det er noe du lurer på!

Skjema for å registrer liste finner du her.

Skjema for å registrere kandidater finner du her.