Student Mogos Teklehaymanot er død

UiS har mottatt den triste meldingen om at sykepleierstudent Mogos Abraha Teklehaymanot (42) er død.

Publisert: Endret:

Portrettfoto av Mogos Teklehaymanot

Teklehaymanot gikk på 2. året av bachelorutdanningen i sykepleie, og skulle starte i praksis ved Eiganes hjemmesykepleie da han uventet døde.

Teklehaymanot ble funnet i Sandvedparken i Sandnes søndag 27. mars. Politiet friga navnet etter å ha etterforsket dødsfallet og arbeidet med å varsle pårørende. Politiet har foreløpig konkludert med at han døde som følge av et uhell eller underliggende sykdom.

Han vil bli gravlagt i sitt hjemland Eritrea, på et senere tidspunkt.

Medstudentene er for tiden i praksis, men det er noe undervisning på campus i uka etter påske. Det vil derfor bli satt ut et bord med lys og bilde i foajeen i Kjell Arholms hus onsdag og torsdag 20. og 21. april, til minne om Mogos Teklehaymanot.