Hopp til hovedinnhold

Vil du bli studentrepresentant i Universitetsstyret?

Det skal velges en kvinnelig og en mannlig representant, samt en vara av hvert kjønn!

Publisert: Endret:

Utlysning UiS Styret studenter norsk

Vi søker etter en kvinnelig og en mannlig studentrepresentant til Universitetsstyret. Vi er også på jakt etter en vara av hvert kjønn.

Universitetsstyret er det øverste organet ved institusjonen. Det har ansvar for at den faglige virksomheten holder høy kvalitet og for at institusjonen drives effektivt og i overensstemmelse med de lover, forskrifter og regler som gjelder, samt de rammer og mål som gis av overordnet myndighet (Universitets- og høyskoleloven §9-1).

Du som stiller bør ha kjennskap til UiS som organisasjon og de ulike studiene UiS tilbyr. Det er en fordel å ha god politisk forståelse og engasjement for institusjonens samfunnsansvar. I universitetsstyret er det mange ulike saker som behandles, det er derfor lurt å kunne sette seg inn i mange ulike temaer.

I dette vervet er man ikke frikjøpt, noe som vil si at du kan studere ved siden av. Vervet er honorert etter Kunnskapsdepartementets bestemmelser.

Søknadsfristen er 19.april.

Kandidatene som søker vil ikke bli vurdert av en valgkomite eller "arbeidsgiver". Representantene skal velges av studentene ved UiS. Alle søknader vil bli publisert på stavangerstudent.no, slik at studentene kan lese seg opp på de ulike kandidatene før de stemmer. Alle kandidater vil få muligheten til å lese gjennom søknaden sin og gjøre redaksjonelle endringer før søknaden publiseres.

Send inn din søknad her.