Lei lokaler til bryllup og konfirmasjon

Senk skuldrene og la Arkeologisk museum arrangere selskapet for deg.

Published Endret
Ringer kirkeklokkene

Feir bryllupet ditt hos oss

Med spennende historie, flott arkitektur og utsøkt mat og drikke blir bryllupsfesten den opplevelsen dere ønsker dere. Avtal gjerne en uforpliktende befaring av lokaler og konsept!

Bilde av fint dekket bord på Jernaldergården.
Vi sørger for god mat, flott oppdekning og en stilig ramme rundt deres store dag. Foto: Anne Lise Norheim, Arkeologisk museum, UiS.

Lokalene på Arkeologisk museum og Jernaldergården passer fint når du skal feire den største dagen i livet deres! Hos oss passer det å invitere mellom 30-120 gjester. Bryllup og bryllupsfesten skal være en dag full av opplevelser og gode minner. Hos oss kan dere nyte dagen i trygg forvissning om at alt det praktiske er tatt hånd om. Dere kan konsentrere dere om å nyte dagen og jestene deres, mens vårt erfarne team med kjøkkensjefen i spissen sørger for at alle detaljer er på plass.

Meny og pris etter avtale.

Ta kontakt for tilbud am-booking@uis.no

Konfirmant?

Konfirmasjonsfest

Har dere en kommende konfirmant i hus? Vi har flotte lokaler, menyer og muligheter for konfirmasjonsfeiringer.

Bilde av blomst og glass. Selskap.
Vi lager maten, dekker bordene og sørger for en fin ramme for din konfirmant. Foto: Anne Lise Norheim, Arkeologisk museum, UiS.

Senk skuldrene og la oss skape en unik og varm ramme rundt deres arrangement. Inviter familie og venner til en hyggelig feiring av et ungt menneske på terskelen til voksenlivet hos oss. Vårt tips til feiringen er å starte markeringen med en omvisning, helt kostnadsfritt. Vi tilbyr skreddersydd omvisning med fokus på overgangen fra barn til voksen i forhistorien. Omvisningen varer i ca. 20 minutter. Selskapslokalene våre har lerret, prosjektor og lydsystem. Vi har ulike pakkepriser og skreddersyr gjerne ett deres ønske. Kom gjerne på en uforpliktende omvisning av lokalene og vårt konsept.

Meny og pris etter avtale.

Ta kontakt for tilbud am-booking@uis.no