Møter og konferanser på Arkeologisk museum og Jernaldergården

Du sørger for innholdet, vi legger alt til rette for et vellykket arrangement. Arkeologisk museum og Jernaldergården har noe for deg som ønsker et mindre møterom og enkel lunsjservering, eller for deg som trenger auditorium og ønsker middag om kvelden.

Published Endret

Det er god plass til å mingle på Jernaldergården. Foto: Anne Lise Norheim, Arkeologisk museum, UiS

Vi har flotte lokaler, topp service og utmerket mat. Legger du møtet eller seminaret ditt til oss, lover vi å legge tilrette for et vellykket arrangement.

Våre møterom og auditorium har alle tekniske hjelpemidler som WiFi, prosjektor og lydsystem til disposisjon. Alle våre møtefasiliteter er tilrettelagt for rullestolbrukere. 

Auditoriet vårt har plass til 120 personer. Vi har møterom som kan tilpasses, og kan huse inntil 40 personer. Noen av våre møterom har også fasiliteter for videokonferanse.

Ønsker du det lille ekstra?

Gi gjestene dine den ultimate museumsopplevelsen - vi skreddersyr omvisninger, foredrag og aktiviteter til ditt arrangement på bestilling. Det blir minner fra arrangementet man ikke får andre steder! 

Lunsj eller middag

Vi har ulike menyer, både til lunsj og middag. Vi tilbyr sandwicher, supper, tapas eller festmeny. Du kan selvfølgelig også bestille kaffe og noe søtt.

Ta kontakt for tilbud am-booking@uis.no