Barneuniversitetet: Hvor gammel blir en tiger?

Onsdag 29. september 2021 kl. 11:00-13:00,
Arne Rettedals hus.

Universitetet i Stavanger inviterer elever i 6. og 7. klasse til å bli kjent med forskning under Forskningsdagene i september. Denne dagen er Barneuniversitetet lagt til Ullandhaug.

Publisert: Endret:

Arrangementet er bare for påmeldte skoleklasser. Har ikke din skole fått invitasjon? Ta kontakt her.

Tenk på alt det rare som skjer når noe blir eldre! Katten Pi er 12 år. Dyrlegen sier at Pi er så gammel at hun snart skal dø. Mens Håkjerringa kan leve i 250 år. Hvorfor er et slik at noen lever så mye kortere eller lenger enn andre?

Velkommen til et filosofisk fortellerteater hvor vi sammen med publikum utforsker rare naturfenomener for å finne ut hvorfor ikke alt kan leve like lenge. Hvordan finner forskere ut av alt dette rare egentlig?

Forestillingen tar utgangspunkt i sakprosaboka «Hvor gammel blir en tiger?» av forfatter og professor Bjørn Arild Ersland. Musikken er komponert og fremføres av Gunnhild Seim og John Lilja. Jens S. Wergeland er skuespiller og Berit Aarrestad har regien.

Les mer om årets Forskningsdagene-program 2021.