Hopp til hovedinnhold

Gründerlunsj på Lyspæren

Torsdag 25. mars 2021 kl. 12:00-14:00,
Lyspæren, UiS.

Velkommen til Gründerlunsj med ReLi

Publisert: Endret:

Delta på en sosial happening, og samtidig bli kjent med det nye innovasjonshuset, Lyspæren. Dette eventet er et samarbeid mellom LevelUp og Start UiS, hvor vi deler informasjon, kunnskap og personlige erfaring rundt entreprenørskap og innovasjon.

Denne gangen er vi så heldig å få besøk av ReLi. ReLi tilbyr uteleie av klær, og jobber for å fremme sirkulær mote og bedre forbruksvaner gjennom å gi norske kvinner muligheten til å kjøpe mindre, og leie mer. ReLi vil dele av sine gründererfaringer med både oppturer og nedturer. I forbindelse med foredraget vil ReLi sette opp et Showroom på Lyspæren med tilbud om å leie klær for alle som er interessert.

Showroomet holder åpent fra kl. 10:00-14:00 samme dag som eventet.

Kan du ikke møte fysisk? Arrangementet streames også!

På grunn av Covid-19 må Lyspæren som ansvarlig arrangør vite hvem som er til stede på arrangementet. De som deltar på Gründerlunsj, må registrere seg i forkant.

Uavhengig om du vil delta digitalt eller fysisk, sender du en e-post til lyspaeren@uis.no. Du vil da motta en invitasjon. Merk e-post med "Deltagelse Gründerlunsj".

Viktig! Grunnet smittevernsreglement må vi begrense fysisk deltakelse på foredrag, til 10 stk. Til dere som primært ønsker å sjekke ut pop-up showroomet til ReLi er dere velkommen i tidsrommet 10.00-12.00 (før arrangementsstart). Husk å overholde smittevernsregler.

Dersom du ikke har tatt turen innom Lyspæren - innovasjonshus på UiS, campus Ullandhaug. Klikk på det interaktive kartet her for å finne frem.

Åpningstider er man.- fre., kl. 08.00-16.00. Velkommen skal du være!