Seminar om framtidens ledelse og innovasjon

Torsdag 20. januar 2022 kl. 11:30-15:30,
Auditoriet i Elise Ottesen Jensens hus og/eller digitalt..

Velkommen til halvdagsseminar om framtidens ledelse og innovasjon.

Publisert: Endret:

Det samfunnsvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Stavanger, NIFU (Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning) og Næringsforeningen i Stavanger-regionen inviterer til halvdagsseminar om framtidens ledelse og innovasjon. Anledningen er feiringen av den nye "UNESCO Chair on Leadership, Innovation and Anticipation" – den eneste i sitt slag i Norge.

Program:

• "Om ledelse" (Rune Todnem By, UiS)
  • "Om innovasjon" (Per Koch, NIFU)
  • "Om strategisk design" (Hanne Ersdal, Inventas)
  • "Keynote: The leadership and innovation potential of Futures Literacy, anticipatory systems and practices" (Riel Miller, UNESCO)
  • "Avslutningskommentar: samskaping av ledelse og innovasjon " (Rune Todnem By, UiS)

20. januar 2022, fra kl.11.30 til 15.30.

Dersom pandemisituasjonen tillater det, blir det fysisk seminar i Elise Ottesen-Jensens hus, Kjell Arholms gate 35. Det planlegges for hybrid seminar i tillegg, så det vil bli mulig å delta på seminaret enten digitalt eller fysisk. Seminaret blir heldigitalt dersom smittevernreglene tilsier det. Ved fysisk seminar blir det lunsj fra kl. 11.30 til 12.15.

Her kan du melde deg på seminaret dersom du ønsker å delta fysisk.

Her kan du melde deg på seminaret dersom du ønsker å delta digitalt.

Digital deltakelse

Følg denne lenken for å følge seminaret digitalt. Sendingen starter kl. 12.00.