Veiledning til avhengighet eller frihet?

Mandag 13. september 2021 kl. 09:00-15:00,
Sola Strand Hotell.

Forum for lokale veiledere har invitert Paul Otto Brunstad for å diskutere dilemmaer og valg knyttet til veiledning av nyutdannede lærere i barnehage og skole.

Publisert: Endret:

Paul Otto Brunstad

Hold av datoen 13.09.21, da ønsker vi velkommen til et helt spesielt dagsseminar (kl. 9 – 15) i Forum for lokale veiledere. Vi gleder oss over at Paul Otto Brunstad vil være med oss denne dagen, hvor vi diskuterer dilemmaer og valg knyttet til veiledning av nyutdannede lærere i barnehage og skole.

Tematikken vil handle om spørsmål om veiledning til avhengighet eller frihet i rammene av en usikker virkelighet i skole og barnehage. Makter veileder å gi den nyutdannede trygghet nok til å tåle usikkerheten, og til å tørre å bruke sin faglige frihet og det faglige skjønnet som overordnede planer understreker som nødvendig, i en pedagogisk verden uten sikre svar?

Seminaret er gratis og holdes på Sola Strand Hotell.

Mer detaljert program vil komme i løpet av august, da vil også lenke til påmelding legges ut.

For mer informasjon om tiltak i forbindelsen med ordningen veiledning for nyutdannede lærere les her:

Barnehage: Profesjonsveiledning i utdanning og yrke

Skole: Veiledning for og med lærerstudenter og lærere i skolen

Paul Otto Brunstad: Paul Otto Brunstad - Klokt lederskap (pobrunstad.no)

Spørsmål om seminaret?

Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora

Institutt for grunnskolelærerutdanning, idrett og spesialpedagogikk
Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora

Institutt for barnehagelærerutdanning