Bjergsted Brass Week: Paulus Barokk & Reinhold Friedrich & Eriko Takezawa

St. Petri kirke.

Publisert: Endret:
Bjergsted brass week: Paulus Barokk & Reinhold Friedrich & Eriko Takezawa

Velkommen til konsert med Paulus Barokk, Reinhold Friedrich og Eriko Takezawa under Bjergsted Brass Week. Konserten finner sted i St. Petri kirke 21. september kl. 19:30.

Entré: Frivillig kollekt på Vipps

Reinhold Friedrich

Reinhold Friedrich er født 1958 i Weingarten i Baden og er en av verdens fremste trompetsolister. Han studerte blant annet med Pierre Thibaud og har vunnet en rekke musikkonkurranser. Friedrich er nå professor ved Musikkhøgskolen i Karlsruhe.

Eriko Takezawa

Eriko Takezawa er en anerkjent pianist og akkompagnatør fra Japan. Hun jobber nå ved Musikkhøgskolen i Karlsruhe.

Paulus Barokk

Paulus Barokk er et ensemble bestående av internasjonalt etablerte barokkmusikere fra forskjellige europeiske land. De holder et høyt musikalsk nivå, og musiserer sammen på en levende og engasjert måte.

Bjergsted Brass Week

Bjergsted Brass Week er en inspirasjonsuke for messingblåsere på alle nivåer. Den avholdes i Bjergsted kulturpark hver høst i uke 38 i Universitetet i Stavanger sine lokaler i Bjergsted parken. Arrangementet er et samarbeidsprosjekt mellom Fakultet for utøvende kunstfag på UiS, Stavanger Kulturskole, Stavanger Symfoniorkester, Stavanger katedralskole sin musikklinje, Vågen videregående skole sin musikklinje og den ideelle organisasjonen Bjergsted trombonelaug.

Konserter Bjergsted Brass Week

Bjergsted Brass Week: UiS sine studenter og Paulus Barokk