Bjergsted Brass Week: UiS sine studenter og Paulus Barokk

St. Johannes kirke.

Publisert: Endret:

Bjergsted Brass Week: UiS sine studenter og Paulus Barokk

Velkommen til konsert med UiS sine musikkstudenter og Paulus Barokk under Bjergsted Brass Week. Konserten finner sted i St. Johannes kirke 22. september kl. 19:30.

Entré: Frivillig kollekt på Vipps

Paulus Barokk

Paulus Barokk er et ensemble bestående av internasjonalt etablerte barokkmusikere fra forskjellige europeiske land. De holder et høyt musikalsk nivå, og musiserer sammen på en levende og engasjert måte.

Fra UiS deltar vårt strykeensemble, messingensemble, treblåsensemble og vokalensemble.

Bjergsted Brass Week

Bjergsted Brass Week er en inspirasjonsuke for messingblåsere på alle nivåer. Den avholdes i Bjergsted kulturpark hver høst i uke 38 i Universitetet i Stavanger sine lokaler i Bjergsted parken. Arrangementet er et samarbeidsprosjekt mellom Fakultet for utøvende kunstfag på UiS, Stavanger Kulturskole, Stavanger Symfoniorkester, Stavanger katedralskole sin musikklinje, Vågen videregående skole sin musikklinje og den ideelle organisasjonen Bjergsted trombonelaug.

Bjergsted Brass Week og Rakhmaninovs tredje

Tor. 23.09.2021