Hopp til hovedinnhold

Arrangement ved Universitetsbiblioteket

Biblioteket arrangerer mange faglige og sosiale arrangement som er gratis og åpent for alle. Ta kontakt dersom du ønsker å ha arrangement hos oss!

Publisert: Endret:

Det er for tiden redusert arrangementstilbud ved Universitetsbiblioteket på grunn av korona og smittevernstiltak. Alle våre arrangement er avlyst eller vil foregå digitalt inntil videre.

Hva skjer på biblioteket?

Ønsker du å ha arrangement i biblioteket?

Arrangementsområdet i biblioteket

Vårt arrangementsområde ligger rett overfor skranken i biblioteket. Det er utstyrt med mikrofoner og mulighet for å koble til skjerm. Vi holder jevnlig arrangement med studenter og forskere som målgruppe, som Språkkafé, Skrivenatt og bokpresentasjoner.

Ønsker du å ha arrangement på Universitetsbiblioteket?

Ta kontakt med arrangementsansvarlig Julie Hoel.

51832791
Divisjon for forskningUniversitetsbiblioteket i StavangerAvdeling for publikum
Spesialbibliotekar
Arrangement i Dataverkstedet

Dataverkstedet er godt egnet for kurs og seminar der samarbeid står i fokus. Det er innredet med små og store gruppebord og du har mulighet til å koble til tre skjermer i rommet.

Med kreativ innredning er rommet perfekt dersom du ønsker å låne et rom med en helt egen atmosfære.

Ønsker du å ha arrangement i Dataverkstedet? Ta kontakt med koordinator for Dataverkstedet Linn Elise Gulliksen.

51832348
Divisjon for forskningUniversitetsbiblioteket i StavangerAvdeling for forsknings- og studiestøtte
Universitetsbibliotekar
16. februar 2021

Skrivenatt

Skrivenatt er en kveld hvor biblioteket hjelper deg med det meste innen oppgaveskriving!

Skrivenatt arrangeres en gang i semesteret. Da kan studenter ved UiS komme til biblioteket å få hjelp med eksamensforberedelser og oppgaveskriving. Du får hjelp med alt i fra referanser og kilder, til søking etter fagliteratur, samt gode tips og triks for å komme deg gjennom studiehverdagen. Skrivenatt arrangeres i samarbeid med Studieverkstedet og Læringsstøttesenteret.

Avlyst på grunn av Covid-19

Språkkafé

Hvert semester arrangerer biblioteket en rekke Språkkafeer, slik at internasjonale studenter og ansatte ved UiS kan øve på norsk i en uformell setting.

Bli med på Språkkafé hvis du ønsker å øve på å snakke norsk. Over en kopp kaffe, eller te, får du praktisere dine norsk ferdigheter ledet an av nordmenn. Vi spiller spill og snakker sammen om alle tingene du lurer på om Norge og nordmenn.

For å delta må du ha grunnleggende norskferdigheter. Du kan også være mer viderekommen – vi justerer nivået og samtalen etter deltakerne.

Følg oss for å få siste nytt om biblioteket

Du finner bokpresentasjoner fra biblioteket på YouTube