Biblioteket er endelig døgnåpent igjen!

Når vi åpner dørene mandag 18. oktober forblir de åpne.

Publisert: Endret:

Etter nesten to år med pandemi og koronarestriksjoner er vi endelig tilbake til normalt, som betyr at vi igjen har døgnåpent bibliotek.

Vi har allerede fjernet kravet om å booke leseplass, og er glade for å endelig kunne annonsere at biblioteket igjen er åpent hele døgnet for studenter og ansatte ved Universitetet i Stavanger.

Vi håper fri tilgang til biblioteket til alle døgnets tider vil være til hjelp for alle studenter nå når det nærmer seg eksamenstid.

Bemannet skranke:

Dersom du ønsker hjelp eller veiledning er vi tilgjengelig i skranken fra 8-22 mandag til fredag, og fra 9-15 lør-søndag. Du finner alle våre åpning- og bemanningstider her.

Husk studentkort!

Merk at inngangsdørene på UiS låser seg automatisk på kvelden, så før klokken 7.45 og etter klokken 20 må du ha adgangskort fra UiS for å komme inn.

Husk:

• Ikke kom på biblioteket dersom du er syk eller har koronalignende symptomer.
  • Vask eller sprit hendene dine ofte og grundig.
  • Følg til enhver tid gjeldende smittevernregler angitt fra myndighetene.
En gruppe mennesker smiler og feirer med ballonger og norske flagg