Grønn uke: Oppstartsbedrift om bærekraftig mat (ENG)

Onsdag 5. oktober 2022 kl. 13:15-14:00,
Universitetsbiblioteket,
Kjølv Egelands Hus.

Hvordan kan oppstartsbedrifter bidra til å skape en bærekraftig verdikjede? ToppSopp-gründer, Joakim Aarrestad Skarpsno, diskuterer emnet sammen med Andra Riandita fra Handelshøgskolen ved UiS.

Published Sist oppdatert

Mann som finner en stor sopp på et tre
Joakim Aarrestad Skarpsno fra ToppSopp
  • Hvordan kan oppstartsbedrifter bidra til å skape en bærekraftig verdikjede?
  • Hvordan kan oppstartsbedrifter vokse og samtidig bidra til å løse spørsmål rundt miljø og bærekraft?
  • Hvordan kan oppstartsbedrifter navigere mellom de to målene om å ha fortjeneste og samtidig redde planeten?

Deltakere: Joakim Aarrestad Skarpsno fra ToppSopp og Andra Riandita, postdoktor Handelshøgskolen ved UiS.

Se hele programmet for Grønn uke her.