Hopp til hovedinnhold

Bli kjent med masterprogrammet i økonomi og administrasjon på Handelshøgskolen ved UiS!

Tirsdag 23. februar 2021 kl. 12:30-13:30,
Webinar.

Lyst til å ta en master i økonomi og administrasjon? Usikker på hvilken spesialisering du skal velge? Nysgjerrig på internship og utveksling? Vi presenterer masterprogrammet i økonomi og administrasjon og svarer på dine spørsmål.

Publisert: Endret:

Handelshøgskolen ved UiS holder tirsdag 23. februar en presentasjon av masterprogrammet i økonomi og administrasjon for bachelorstudenter. Her vil du lære mer om spesialiseringene du kan velge, utvekslingsmuligheter, internship og hvilke karrieremuligheter graden gir deg.

Du vil også møte masterstudenter som deler sine erfaringer fra programmet, og det vil være mulighet til å stille både dem og faglærere spørsmål.

Webinaret er åpent for alle interesserte.

Tid: Tirsdag 23. februar kl. 12.30–13.30

Sted: Webinar på Zoom.

Påmelding: Det er ikke nødvendig å melde seg på.

Spørsmål: Kontakt Åse Lea dersom du har spørsmål om webinaret.

Facebook-arrangement: Se arrangementet på Facebook her

Delta på webinaret

Trykk på lenken under for å delta på webinaret 23. februar kl. 12.30:

Oppgi passord: 485584