Du kan booke DDV

Det er mulig å avtale prosjekter, undervisning og arrangement på ettermiddag- og kveldstid. Det er også mulig å reservere rommet ved å sende en forespørsel.

Publisert Sist oppdatert

Selv om verkstedet primært er mynta på studenter og ansatte ved UH-fakultetet, er andre interesserte også selvsagt velkomne innom. (Foto: Anja Kristin Bakken, UiS)

Book rommet!

Det er mulig å avtale prosjekter, undervisning og arrangement på ettermiddag/kveldstid. Det er også mulig å reservere rommet ved å sende en forespørsel på mail til ddv1@uis.no eller ringe 41390976. Kommer du med en klasse, vil du som lærer få mulighet til opplæring i forkant. Vi tar også et møte før undervisningen, for å skreddersy opplegget sammen.

Kom innom!

Du trenger ingen forhåndskunnskaper for å ta i bruk DDV. Det er bare å komme innom så vil du bli møtt av hyggelige og flinke studentassistenter og andre som vil vise deg fremtidens muligheter. Se om døren er åpen, eller kom innom i stolpetimene. Det er mulig å bruke rommet til for eksempel lyd- og bilderedigering, videospilling, 3D-printing, koding og programmering. Det er også kjøpt inn roboter, droner og filmkamera. Vi holder også ulike kurs og sosiale eventer, som blir publisert på vår Facebookside og Instagramkonto. Her legger vi også ut nyttige tips og triks som du kan ta med deg ut i barnehagen og klasserommet.

Selv om verkstedet er primært mynta på studenter og ansatte ved UH-fakultetet, er andre interesserte også selvsagt velkomne innom.