Bli studentassistent og jobb med internasjonalisering

Det helsevitenskapelige fakultet (HV) ved UiS søker 1-2 motiverte og utadvendte sykepleierstudenter som ønsker å kombinere studiene med en faglig relevant jobb studieåret 2021-22.

Publisert: Endret:
Sykepleiestudent i uniform

Som studentassistent vil du:

• Sørge for at internasjonale studenter ved HV føler seg velkomne og blir kjent med norske sykepleiestudenter
  • Utgjøre en forskjell for internasjonale utvekslingsstudenter og deres hverdag på SUS og i kommunehelsetjenesten
  • Bidra til god kommunikasjon og markedsføring av utvekslingsmuligheter til norske studenter ved HV
  • Bidra med tilbakemeldinger som er viktig for videreutvikling av utveksling ved HV

Stillingene som studentassistent er en sjelden mulighet til å skaffe seg en faglig relevant deltidsjobb, som kan være et viktig bidrag til din CV. Forventet oppstart i stillingene er august 2021.

SØK NÅ! Søknadsfristen er 25. juni 2021.

Kvalifikasjoner og arbeidsoppgaver

Vi søker engasjerte, utadvendte, og selvstendige studentassistenter som liker å jobbe med mennesker og synes at internasjonalt samarbeid er spennende. Du må ha gode engelskkunnskaper, i tillegg må du være ryddig, strukturert, initiativrik og selvgående. Du må ha gode samarbeidsevner og like å jobbe med mennesker med ulik kulturell bakgrunn.

Arbeidsoppgaver for studentassistenter kan inkludere veiledning av internasjonale studenter (både faglig og sosialt), deltakelse på informasjonsmøter, bidrag til presentasjoner, kontaktetablering mellom internasjonale og norske studenter, hjelp til markedsføring av utvekslingsmuligheter blant norske studenter, og brainstorming vedrørende internasjonalisering.

Lønn

Assistentstillingene lønnes i samsvar med statens lønnsregulativ, i lønnstrinn 24/34 avhengig av fullført utdannelse.

For spørsmål, kontakt:

Det helsevitenskapelige fakultet

Avdeling for kvalitet og helseteknologi
Dosent
Hvordan søke?

Send en kort søknad (maks 2 sider) hvor du beskriver din bakgrunn og motivasjon til Ingrid Tjoflåt (ingrid.tjoflat@uis.no).

Søknadsfrist: 25. juni 2021 med forventet oppstart i august.