Hopp til hovedinnhold

Pårørendekonferansen 2021

Onsdag 22. september 2021 kl. 10:00-15:00,
Zoom.

Meld deg på årets digitale Pårørendekonferanse med tema «Bærekraft – kraft til å bære». For andre år på rad arrangeres konferansen digitalt på Pårørendedagen 22. september.

Publisert: Endret:
Praktisk info
Tema:

Bærekraft – kraft til å bære?

Dato:

22. september 2021 kl. 10:00-15:00

Priser:

Pårørende:          Kr 200,- Studenter:           Kr 200,- Full pris:              Kr 800,-

«Bærekraft – kraft til å bære»

Gjennom foredrag, filmer og studiosamtaler med pårørende, fagpersoner og forskere belyses dette året kraften til å bære pårørenderollen. Hva må til for å bære over tid, hva hjelper, og hvordan støtter vi dem som bærer tungt lenge?

Pandemien har satt dagsorden for oss i snart halvannet år. Hvordan ser landskapet ut etter korona? Hva har denne tiden gjort med oss som pårørende, med de vi er pårørende til og med de mange instansene som vi på ulike måter forholder oss til?

Programmet er rikholdig og inneholder både kjente navn, dyktige fagpersoner, engasjerte forskere og erfarne pårørende. Flere foredragsholdere er allerede på plass. Blant dem er Helse- og omsorgsminister Bent Høie, psykiater og forfatter Anne Kristine Bergem og statsviter og seniorforsker Lars Ueland Kobro og komiker Terje Sporsem.

Hold av dagen, og meld deg gjerne på allerede nå.

Konferansen arrangeres av Pårørendesenteret i samarbeid med Nettverk for pårørendeforskning ved Universitetet i Stavanger, VID vitenskapelige høgskole, Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO), KS og Sanden Media