Hopp til hovedinnhold

Stavanger universitetssjukehus tilbyr forskningsundervisning for masterstudenter ved UiS

Annenhver uke kan du nå få med deg korte undervisningsforedrag om ulike forskningstema og rutiner fra Stavanger Universitetssjukehus.

Publisert: Endret:

Målet med undervisningstilbudet er å bidra til at forskere og masterstudenter føler seg tryggere på hvordan de skal sette i gang og videreføre forskningsprosjekter ved sykehuset fra A til Å.

Målgruppen er alle som forsker ved Stavanger universitetssjukehus (SUS) og Universitetet i Stavanger, inkludert masterstudenter. Det er forskningsavdelingen ved SUS som er ansvarlig for tilbudet.

Undervisningen gjennomføres på Teams annenhver onsdag fra kl. 14.00 til 14.20. Opptak av forelesningene gjøres tilgjengelig i etterkant.​​​​​

Program våren 2021

TidspunktTemaForeleser
28.04.2021 kl 14.00-14.20Hvordan fylle ut eProtokoll? (opptak)Kristin Jonsdottir, SUS
12.05.2021 kl 14.00- 14.20Hvordan forberede søknad til REK? (opptak)Camilla Gjerstad, Regionale komiteer for medisinsk og helsefaglig forskningsetikk (REK)
26.05.2021 kl 14.00- 14.20Hva er viktig i utforming av samtykke? (opptak)Kirsten Lode, SUS
09.06.2021 kl 14.00-14.20Hvordan sikre riktig datalagring og datasikkerhet? (opptak)Brad Folsom, SUS​​​​​​​
Forskningsavdelingen ved SUS

Forskningsavdelingen ved Stavanger Universitetssjukehus (SUS) har medarbeidere som jobber med forskerstøtte, i tillegg til en rekke forskere, stipendiater og post.doc- ansatte. Vi tilbyr rådgivning og infrastruktur (utstyr, ressurser og tjenester) til forskere som driver med forskning ved sykehuset.