Bli studentassistent på Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet!

Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet ved UiS søker motiverte studenter som ønsker å kombinere studiene med en faglig og relevant jobb.

Publisert: Endret:
Gruppearbeid. To jenter som løser oppgaver sammen.

Oppgaver for en studentassistent kan inkludere veiledning av studenter, tilbakemelding på innleveringer, arrangering av gruppearbeid og lab-undervisning, og lignende. Studentassistentene bør i forkant av disse oppgavene ha bestått de aktuelle emnene de skal bistå i (med karakter C eller bedre) og være kjent med forelesninger og pensum.

Lønn

Assistentstillingene lønnes i samsvar med statens lønnsregulativ, i lønnstrinn 24/34 avhengig av fullført utdannelse. Når kontrakt er opprettet i DFØ får du en e-post med lenke til elektronisk signatur av kontrakten. Dette krever BankID. Lønnen kjøres automatisk den 12. hver måned gjennom hele kontraktsperioden. Om du ikke får sms og/e-post om kontrakten må kontorsjef kontaktes raskest mulig.

Ulike oppdrag ved UiS

Som studentassistent kan du påta deg et begrenset antall oppdrag per semester (opptil 37,5% stilling i oppdragsperioden). Du må selv påse at du ikke tar på deg for mange ulike oppdrag

Andre stillinger: