Lyspæren Innovasjonshus søker 3 nye studentassistenter

Ønsker du en spennende arbeidserfaring knyttet til innovasjon, entreprenørskap og bærekraft? Vi trenger tre nye engasjerte studentassistenter som kan starte til høsten!

Publisert: Endret:
ankomst lyspæren

Lyspæren Innovasjonshus åpnet dørene i februar 2021 (gamle paviljong 9). Huset er en myldreplass for studenter, UiS-ansatte og eksterne hvor det legges til rette for kreativitet, innovasjon, entreprenørskap og bærekraft. Lyspæren er lokalisert på baksiden av Hagbard Line-huset (klikk her for kart). I dag holder følgende initiativ til på huset: gründerinkubatoren LevelUp, SmiS – Studentmediene i Stavanger og Glødetråden (tidligere Byttebua) av studentorganisasjonen Spire. Lyspæren legger til rette for kurs, workshop, hackathons, og andre arrangement utover å være et sted hvor studenter kan jobbe med sine innovasjons/gründerprosjekter.

Våre dyktige studentassistenter er i ferd med å avslutte sine studier på UiS. Derfor er vi på jakt etter tre nye studentassistenter til Lyspæren Innovasjonshus.

Vi har behov for to studentassistenter som kan bidra med generell drift og innholdsutvikling av aktiviteter på Lyspæren. I tillegg ser vi etter en studentassisten med erfaring innen sosiale- og digitale medier.

kjenner du deg igjen i stillingsbeskrivelsen? Da oppfordrer vi deg til å søke uavhengig av faglig bakgrunn. Både bachelor- og masterstudenter er velkommen til å søke.

Nærmere informasjon om de ulike stillingene finner du under.

Generell drift og innholdsutvikling

Stillingsbeskrivelse

Innovasjonsavdelingen ved prosjektet Lyspæren søker to dyktige studentassistenter til høstsemesteret 2021. Lyspæren er et nyopprettet sambruksareal for studenter, UiS-ansatte og eksterne. Målet for Lyspæren er at huset skal bidra til å samle og styrke innovasjonsøkosystemet på Universitetet i Stavanger. Utlysningen retter seg mot engasjerte master- eller bachelorstudenter som har særlig interesse for innovasjon, entreprenørskap og bærekraft. Som studentassistent på Lyspæren vil du få erfaring med å planlegge og gjennomføre ulike kurs, workshops, hackathon og foredrag. I tillegg vil du kunne styrke din egen læring innenfor de aktuelle temaene.

Hovedoppgaver

• Bistå generelt i prosjekter og arrangementer tilknyttet Lyspæren.
  • Opplæring og kursing i teknisk utstyr som 3D-printere, laserkutter, loddestasjoner og vakum-maskin, AR/VR briller.
  • Bidra til utvikling av aktiviteter på Lyspæren tilknyttet de overordnede temaene innovasjon, entreprenørskap og bærekraft og fasilitetene (eksempelvis E-sport rom, makerspace o.l).
  • Bidra til samarbeid om innovasjon og entreprenørskap overfor studenter på tvers av fagmiljø på UiS.
  • Være en ambassadør for Lyspæren og bistå med å rekruttere studenter til ulike prosjekter, arrangement og kurs.
  • Bidra i forefallende arbeidsoppgaver tilknyttet Lyspæren.
  • Bidra til å holde orden på Lyspæren, og legge til rette for at husregler overholdes av brukerne av huset.

Vi ser etter deg som har:

• Interesse og engasjement for kjernevirksomheten til Lyspæren.
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
  • Åpenhet for en fleksibel arbeidstilværelse samt en engasjert tilnærming til utfordringer.
  • Proaktiv og tar ansvar for gjennomføring av oppgavene man er satt til å utføre.
  • Erfaring med innholdsproduksjon på SoMe.
  • God kjennskap til bruk av teknisk utstyr som eksempelvis 3D printer, laserkutter, AR/VR briller og loddestasjon.

Innholdsprodusent til sosiale- og digitale medier

Stillingsbeskrivelse

Innovasjonsavdelingen ved prosjektet Lyspæren søker en dyktig studentassistent til høstsemesteret 2021. Lyspæren er et nyopprettet sambruksareal for studenter, UiS-ansatte og eksterne. Målet for Lyspæren er at huset skal bidra til å samle og styrke innovasjonsøkosystemet på Universitetet i Stavanger. Utlysningen retter seg mot engasjerte master- eller bachelorstudenter som har særlig interesse for innovasjon, entreprenørskap og bærekraft. Som studentassistent på Lyspæren vil du få erfaring med å planlegge og gjennomføre ulike kurs, workshops, hackathon og foredrag. I tillegg vil du kunne styrke din egen læring innenfor de aktuelle temaene.

Er du genuint interessert i kommunikasjon, foto- og videoproduksjon på sosiale medier (SoMe) og digitale medier? Da vil vi ha deg med i teamet på Lyspæren – Innovasjonshus ved Universitetet i Stavanger. Vi trenger deg som både har kompetanse og som er opptatt av sosiale- og digitale medier, alt fra produksjon på Instagram reels, «stories» og innlegg, til produksjon av innhold til våre nettsider rettet mot våre studenter.

I denne studentassistent stillingen vil du jobbe sammen med resten av teamet i Lyspæren, og vil gi deg god erfaring med innholdsproduksjon, tilknyttet de overordnede fokusområdene innovasjon, entreprenørskap og bærekraft.

I jobben som innholdsprodusent i digitale og sosiale medier vil du få varierte og spennende oppgaver. Noen av de konkrete oppgavene vil innebære:

• Produsere ulike typer innhold (tekst og/eller foto, samt andre typer innhold)
  • Jobbe operativt med både organisk innhold på SoMe
  • Være oppdatert på siste nytt på SoMe og digital medier trender

Vi ser etter deg som har:

• Relevant erfaring og utdanning innenfor medieproduksjon og/eller kommunikasjon
  • Kreativ, engasjert og lærevillig
  • Erfaring og gode egenskaper innen produksjon for sosiale medier
  • Teft og engasjement for sosiale- og digitale medier
  • God sans for grafiske elementer og bilder
  • Godt språk og med gode formuleringsevner som engasjerer på SoMe

I tillegg legger vi vekt på at du bidrar i vår kultur og team på Lyspæren – Innovasjonshus sammen med de andre studentassistentene og ansatte.

Besøk Lyspærens egen Facebook-side for å få innsikt i våre aktiviteter.