Lyspæren Innovasjonshus søker studentassistent

Ønsker du en spennende arbeidserfaring tilknyttet innovasjon, entreprenørskap og bærekraft? Vi trenger deg som er engasjert, til å utfylle vårt team!

Published Endret
ankomst lyspæren

Lyspæren Innovasjonshus åpnet dørene i februar 2021 (gamle paviljong 9). Huset er en myldreplass for studenter, UiS-ansatte og eksterne hvor det legges til rette for kreativitet, innovasjon, entreprenørskap og bærekraft. Lyspæren er lokalisert på baksiden av Hagbard Line-huset (klikk her for kart). I dag holder følgende initiativ til på huset: gründerinkubatoren LevelUp, SmiS – Studentmediene i Stavanger og Glødetråden (tidligere Byttebua) av studentorganisasjonen Spire. Lyspæren legger til rette for kurs, workshop, hackathons, og andre arrangement utover å være et sted hvor studenter kan jobbe med sine innovasjons/gründerprosjekter.

Vi har behov for én studentassistent som kan bidra innen sosiale- og digitale medier. Kjenner du deg igjen i stillingsbeskrivelsen? Da oppfordrer vi deg til å søke uavhengig av faglig bakgrunn. Både bachelor- og masterstudenter er velkommen til å søke.

Nærmere informasjon om stillingen finner du under.

Innholdsprodusent til sosiale- og digitale medier

Stillingsbeskrivelse

Innovasjonsavdelingen ved prosjektet Lyspæren søker en dyktig studentassistent til høstsemesteret 2021. Lyspæren er et nyopprettet sambruksareal for studenter, UiS-ansatte og eksterne. Målet for Lyspæren er at huset skal bidra til å samle og styrke innovasjonsøkosystemet på Universitetet i Stavanger. Utlysningen retter seg mot engasjerte master- eller bachelorstudenter som har særlig interesse for innovasjon, entreprenørskap og bærekraft. Som studentassistent på Lyspæren vil du få erfaring med å planlegge og gjennomføre ulike kurs, workshops, hackathon og foredrag. I tillegg vil du kunne styrke din egen læring innenfor de aktuelle temaene.

Er du genuint interessert i kommunikasjon, foto- og videoproduksjon på sosiale medier (SoMe) og digitale medier? Da vil vi ha deg med i teamet på Lyspæren – Innovasjonshus ved Universitetet i Stavanger. Vi trenger deg som både har kompetanse og som er opptatt av sosiale- og digitale medier, alt fra produksjon på Instagram reels, «stories» og innlegg, til produksjon av innhold til våre nettsider rettet mot våre studenter.

I denne studentassistent stillingen vil du jobbe sammen med resten av teamet i Lyspæren, og vil gi deg god erfaring med innholdsproduksjon, tilknyttet de overordnede fokusområdene innovasjon, entreprenørskap og bærekraft.

I jobben som innholdsprodusent i digitale og sosiale medier vil du få varierte og spennende oppgaver. Noen av de konkrete oppgavene vil innebære:

  • Produsere ulike typer innhold (tekst og/eller foto, samt andre typer innhold)
  • Jobbe operativt med både organisk innhold på SoMe
  • Være oppdatert på siste nytt på SoMe og digital medier trender

Vi ser etter deg som har:

  • Relevant erfaring og utdanning innenfor medieproduksjon og/eller kommunikasjon
  • Kreativ, engasjert og lærevillig
  • Erfaring og gode egenskaper innen produksjon for sosiale medier
  • Teft og engasjement for sosiale- og digitale medier
  • God sans for grafiske elementer og bilder
  • Godt språk og med gode formuleringsevner som engasjerer på SoMe

I tillegg legger vi vekt på at du bidrar i vår kultur og team på Lyspæren – Innovasjonshus sammen med de andre studentassistentene og ansatte.  

Frist for å søke er 15.januar, 2023

Har du spørsmål til stillingen? Ikke nøl med å ta kontakt.
Kontaktperson: Minnah F. Haniffa
E-post: minnah.f.haniffa@uis.no
Telefonnummer: 936 04 286

Besøk Lyspærens egen Facebook-side for å få innsikt i våre aktiviteter.