Hopp til hovedinnhold

Oppnå mål for optimalisering av aktiva: Prosesser, metoder og løsninger: Casestudier og beste praksis

Torsdag 6. mai 2021 kl. 11:30-12:00,
webinar.

APPLY deler erfaringer, teknikker og beste praksis og løsninger for vedlikeholdsoptimalisering. Webinaret er en del av CIAM Lunch and Learn - Knowledge Sharing.

Publisert: Endret:

Webinar: Torsdag, 6 mai, 11:30 - 12:00

Representanter fra Apply vil presentere noen casestudier som har skapt større besparelsespotensiale innenfor olje & gass-sektoren. De vil også gi en kort beskrivelse av Applys pågående Nærings-ph.d-prosjekt med fokus på å bygge bro mellom ressursforvaltning i olje og gass og tunnelindustrien.

Fra Apply:

Mr. Ove Hansen, prosjektleder, vil presenter muligheter for ressursoptimalisering

Mr. Syed Taha, Nærings-ph.d.-kaniddat, vil gå gjennom de siste resultatene fra sin forskning

Presentasjonen vil være på englsk.

Seminaret går digitalt og finner sted torsdag 6. mai kl. 11:30 - 12:00.

I tillegg til en kort introduksjon vil det være mulighet for å stille spørsmål etter presentasjonen.

Webinaret tar ca. en halv time, så deltakere har mulighet til å bruke sin lunsjpause for faglig påfyll.

• For å delta må du registrere din interesse i forkant ved å sende en e-post til ciam@uis.no