Hopp til hovedinnhold

Emneevaluering høsten 2020

Emneevalueringen for høsten 2020 er nå åpen!

Publisert: Endret:

Student – si din mening! Svar på emneevalueringen og ha muligheten til å vinne kakefest!

Dersom emnet du går på får høyest svarprosent eller flest besvarelser på emneevalueringen, spanderer utdanningsdirektøren kake for hele emnet!

UiS trenger å få din mening om det emnet eller de emnene du studerer. Vi trenger dette for å kunne utvikle oss videre. Vi gjennomfører derfor emneevaluering for alle våre studenter dette semesteret.

Mandag kveld ble derfor emneevalueringen ble sendt ut til alle undervisningsmeldte studenter til student-epostadressen deres, og den blir også sendt ut på SMS i løpet av dagen i dag. Det vil komme én epost/SMS per emne du er undervisningsmeldt i - lenkene er unike for hvert emne.

Det er svært viktig for det kontinuerlige kvalitetsarbeidet ved UiS at så mange som mulig svarer på emneevalueringene. Dataene vil bli analysert og brukes til kontinuerlig forbedring av studietilbudet på UiS. Vi håper derfor at alle svarer på evalueringene som blir sendt ut. I år har utdanningsdirektøren også lovet kake til emnene med høyest svarprosent og flest antall svar, for å vise takknemlighet for at studentene våre tar seg tid til å gi oss tilbakemeldinger på emnene deres.

Evalueringen blir gjennomført anonymt gjennom SurveyXact, og vil være åpen til og med søndag 8. november, så det er lurt å svare så raskt som mulig! Det vil ta ca 3-5 minutter å svare på evalueringen.