Disputas for Murshid M. Ali

Mandag 6. desember 2021 kl. 10:00-15:00,
Kjølv Egelands hus, E-164 / Zoom.

Murshid M. Ali, disputerer for ph.d.-graden ved Handelshøgskolen ved UiS.

Publisert: Endret:

Mandag 6. desember vil Murshid M. Ali, ph.d.-kandidat ved Handelshøgskolen (HHUiS), disputere for graden philosophiae doctor i ph.d.-programmet i samfunnsvitenskap ved Universitetet i Stavanger.

Murshid M. Ali vil forsvare avhandlingen: The Impact of Norwegian Government Funding Policies Through the Lens of an Entrepreneur.

Oppgitt emne for prøveforelesning: «Action research versus traditional research: What are the challenges related to closeness and distance to the field in the two forms of research? »

Alle interesserte ønskes herved velkommen både til prøveforelesning kl. 10:00 og disputas kl. 12:00.

Prøveforelesning og disputas vil foregå i Kjølv Egelands hus, E-164 og i tillegg blir både prøveforelesning og disputas streamet via Zoom for dem som ikke kan møte opp fysisk.

Møte-ID: 690 9386 7923

Passord: 917906

Både prøveforelesning og disputas er åpen for allmennheten.