DDV søker 2-4 studentassistenter til Didaktisk digitalt verksted (DDV)

Har du lyst å lære mer og prøve deg som veileder for andre studenter og ansatte innen bruk av teknologi i læringssituasjoner i barnehage og skole? Ønsker du relevant og aktuell arbeidserfaring i framtidens klasserom? Vi søker nå etter flere, engasjerte studentassistenter som kan starte hos oss fra august 2022!

Publisert: Endret:

Vi ser fram til å jobbe sammen med deg!

Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora søker en studentassistent som sammen med prosjektleder Paolo Scarbocci og øvrige studentassistenter kan ivareta drift og utvikling av Didaktisk digitalt verksted (DDV). Prosjektleder er studentassistentenes faglige leder. Stillingsprosent for studentassistent er 20%.

Arbeidsplassen til studentassistentene er Didaktisk digitalt verksted (DDV) i Hagbard Lines hus. Det relativt nyetablerte verkstedet (2017) er et annerledes læringsrom, et framtidens klasserom, hvor det alltid skal være tilgang til den nyeste teknologien. Eksempler på dette er 3D-printere, laserkutter, VR- og AR-briller, spillmaskiner, kodeutstyr, og smarttavler. Her skal det være mulighet til å lære, utforske og utfordre undervisning ved bruk av digitale verktøy og ny læringsteknologi.

Vi ønsker at studentene våre skal ha en framtredende rolle i utviklingen av DDV. Du trenger ikke så mye tekniske forkunnskaper, opplæring vil bli gitt og du vil få god anledning til å kontinuerlig lære sammen med de andre studentassistentene! Det viktigste er at du er engasjert, nysgjerrig og løsningsorientert!

LYTT: Denne podkastepisoden vår forklarer godt hva DDV er.

Vi ønsker at studentene våre skal ha en framtredende rolle i utviklingen av DDV. Du trenger ikke så mye tekniske forkunnskaper, opplæring vil bli gitt og du vil få god anledning til å kontinuerlig lære sammen med de andre studentassistentene. Det viktigste er at du er engasjert, nysgjerrig og løsningsorientert!

Arbeidsoppgaver:

• Bidra i videreutviklingen av DDV
  • Bidra til produksjon av digitale læringsressurser
  • Utforske og teste ut bruk av dataspill, 3D-printing, koding, immersive teknologier (VR/AR) og annen læringsteknologi
  • Gi teknisk veiledning i bruk av utstyr til ansatte og studenter
  • Holde workshops for ansatte, studenter og andre brukere av DDV

Vi søker deg som:

• Er underveis i studieløpet ved en av våre lærerutdanninger
  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, og liker å presentere/vise/forklare for andre hvordan digital teknologi fungerer
  • Har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt sosialt arbeidsmiljø
  • Er positivt innstilt, nysgjerrig, og engasjert
  • Tar initiativ, er ansvarlig, lydhør og konstruktiv
  • Er fleksibel og liker å delta prosjekter
  • Er interessert i eller har kjennskap til 3D-modellering og 3D-print
  • Får ting gjort

Studentassistenter avlønnes etter gjeldende satser:

• Studentassistenter uten fullført tre års høyere utdanning gis lønnstrinn 24.
  • Studentassistenter som har fullført tre års høyere utdanning gis lønnstrinn 33.

Kortfattet søknad og CV sendes fakultetsdirektør Karoline Høibo per e-post: karoline.hoibo@uis.no innen 27.05.22. Si kort noe om deg selv og dine interesser.