Gjør som Simen - bli studentassistent ved KSU du også!

Student ved lærerutdanningen på UiS? Søk på jobben som studentassistent ved Kunnskapssenter for utdanning (KSU) og få relevant erfaring og interessante arbeidsoppgaver.

Published Endret

Her får man jobbe tett på forskere som er eksperter på utdanning og pedagogikk.

Simen Egenæs Birkedal , studentassistent ved KSU
Interessante arbeidsoppgaver, egen kontorplass - og gratis kaffe! Mange grunner til å søke på jobben som studentassistent ved KSU, forteller Simen Egenæs Birkedal her.

Kunnskapssenter for utdanning (KSU) søker nå etter nye studentassistenter.

De som ansettes, vil utføre ulike typer arbeid knyttet til forskningsprosjekter og formidling av forskning. Arbeidsoppgavene går hovedsakelig ut på å bistå i arbeidet med å skrive korte på bokmål og/eller nynorsk. Du får solid opplæring i dette arbeidet, som vi har gode rutiner på.

Studentassistentene ved KSU jobber i 20 prosents stilling i lyse og trivelige lokaler i Hagbard Line-bygget, og man kan disponere arbeidstiden selv.

Simen Egenæs Birkedal har jobbet som studentassistent ved siden av lektorstudiene i halvannet år, og stortrives med arbeidet og kombinasjonen.

– Denne jobben er utrolig kjekk! Her får man jobbe tett på forskere som er eksperter på utdanning og pedagogikk. Jeg vil anbefale denne jobben til alle som vil lære mer om utdanning, forteller Simen, som fullfører lektorutdanningen i vår.

Du finner søknadstekst og kontaktinformasjon via denne lenken.

Kontaktperson: Kari-Anne Malmo, kontorsjef ved KSU, karianne.malmo@uis.no