KSU arrangerer workshop om meta-analyse i mai

Workshop-en er gratis, og ledes av professor Terri Pigott på Sola Strand Hotel 9.-10. mai. Du kan melde deg på allerede nå.

Published Endret

Kunnskapssenter for utdanning (KSU) arrangerer workshop om meta-analyse på ærverdige Sola Strand Hotel 9.-10. mai i år, fra lunsj til lunsj.

Du melder deg på via denne lenken.

Det er professor Therese (Terri) Pigott, professor 2 ved KSU og en av de ledende kapasitetene på dette fagfeltet, som står for det faglige innholdet.

Professor Terri Pigott, professor 2 ved KSU, leder workshop-en på Sola.

Praktisk orientert

Workshop-en er beregnet på alle som vurderer å bruke meta-analyse og alle som har erfaring. Dette er altså et kurs som ikke forutsetter mye erfaring, men som også kan gi de som har erfaring noe nytt å arbeide med og tenke på.

Pigott beskriver workshopen som konseptuell og praktisk. Hun vil gi innspill til hva som er viktig å vurdere når du planlegger en meta-analyse, og hva du må ta hensyn til. Heterogenitet er en viktig faktor å vite om og å utforske, poengterer hun:

«We often think of the goal of meta-analysis as estimating the mean effect size in a systematic review. A key aim for many systematic reviews is the exploration of effect size heterogeneity, i.e., the potential correlates of how effect size varies across studies. Conducting a meta-analysis to explore heterogeneity across studies includes careful planning including an understanding of the theories and logic models in the literature. In this workshop, we will discuss how to plan for a meta-analysis that explores heterogeneity, from developing hypotheses guided by theory about effect heterogeneity to statistical methods for exploring heterogeneity.»

Gratis undervisning

Selve workshopen er gratis og inkluderer lunsj den 9. og 10. samt middag på kvelden den 9. mai - men du må selv dekke reise og overnatting på hotellet. Vi har plass til 20 personer, så her er det «først til mølla»-prinsippet som gjelder.

Vi håper du vil bli med oss på denne interessante workshop-en i sjønære og strandlige omgivelser i mai, når Rogaland viser seg fram på sitt vakreste!

Påmeldingsfristen er 15. mars.

PS: Du må selv ta kontakt med hotellet for å ordne overnatting – det kan du gjøre via denne lenken.