Åpent hus: Kultur for Ukraina

Mandag 23. mai 2022 kl. 17:00-20:00,
Hetland-salen i Bjergsted.

Velkommen til Bjergsted for å dele, delta eller oppleve kultur på tvers av landegrenser.

Published Endret

Bilde av smilende studenter på benk. Foran bildet står det skrevet Kultur for Ukraina skrevet på ukrainsk, norsk og engelsk.

Kultur for Ukraina er et kulturtilbud for utøvere på alle nivå som er åpent for publikum og arrangeres hver mandag fra 17:00-20:00 i løpet av våren på Fakultet for utøvende kunstfag. Vi henvender oss særlig til ukrainske flyktninger og ønsker å være et samlingspunkt og møteplass der vi tar utgangspunkt i sang, musikk og dans. Samtidig inviterer vi norske og alle andre nasjonaliteter til å delta og bidra. Vi håper at en slik møteplass vil bidra til at det knyttes nye kontakter og å styrke mellommenneskelige og tverrkulturelle bånd der vi fremmer fellesskap, kultur, verdier og humanisme.

Vi ønsker å invitere sangere, musikere og dansere som ønsker det til å bidra med innhold inn i de ukentlige arrangementene. Andre kunstformer kan også være aktuelle. Både ukrainske flyktninger og alle andre interesserte i regionen – også fakultetets egne krefter – er oppfordret til å bidra. Ikke minst håper vi at alle som er glad sang, musikk og dans vil komme innom, enten man deltar aktivt eller som publikum. Her blir det kulturelle innslag, suppeservering og mingling. Det vil også være ukrainsk tolk tilstede. Ta gjerne med deg en venn, familien, naboen eller kom alene. Velkommen til oss i Bjergsted kl. 17:00-20:00 i Hetland-salen (finn veibeskrivelse her).