Bjergsted: Øvingsrom for studenter

Studenter og ansatte ved Fakultet for utøvende kunstfag kan booke øvingsromrom.

Published Sist oppdatert
Jazzstudenter ved Fakultet for utøvende kunstfag. Foto: Marius Vervik
Foto: Marius Vervik

Booking av ensemblerom

Ensemblerom booker du selv gjennom TimeEdit . Skal du booke LKS, eller rom til en konsert kan du sende mail til: bjergsted@uis.no eller komme innom administrasjonen.

Det er veldig viktig at du ikke booker mer enn du faktisk trenger og kommer til å bruke, og at du sletter bookinger som du ikke skal bruke. Romtilgangen er knapp og alle må få øvingstid.

Rommene kan brukes til egenøving eller til band og mindre ensembler som er en del av studiet ditt.

Ensembleromsbooking på nett. Maks 2 timer pr booking, minimum tre studenter på bookingen, 30 dager frem i tid. Tidskonto på 15 timer pr student. Din booking kan bli flyttet eller kansellert pga. undervisning.

Booking av øvingsrom i 1. etasje

Nytt fra august 2022:

Øvingsrom i 1.etasje bookes i TimeEdit. Alle studenter har en tidskonto på 15 timer som rullerer 45 dager frem i tid. Du kan booke maks 1 timer pr booking, 4 timer pr dag. Husk å kansellere bookingen om den ikke brukes. Ta hensyn til at det er mange studenter på huset som trenger øvingstid. Kommer du ikke innen 5 minutt fra din booking starter kan andre benytte seg av rommet.

Dersom det er behov for lengre øvingstid må du henvende deg til ekspedisjonen for reservasjon i TimeEdit.

NB! Det er ikke lov å drive med privatundervisning i UK sine lokaler.

Har en med seg andre musikere eller dansere som ikke er studenter ved UK, kan ikke de benytte seg av egne øvingsrom, kun være med i band eller prosjekter sammen med studenter på huset. Dører skal ikke settes åpne ved hjelp av stoler, alle skal låses inn og ut av studenter. Din booking kan bli flyttet eller kansellert pga. undervisning.

Du er kanskje også interessert