Fadder: Velkommen til nye studenter på campus Bjergsted

Hei, og velkommen til studiestart og fadderuke ved UiS, Fakultet for utøvende kunstfag. Som alltid arrangeres det fadderuke og fadderfestival samme uke som skolen har sin oppstart, uke 33: 16.-21. august.

Publisert: Endret:
Dronebilde campus Bjergsted

Fadderlederne holder informasjonsmøte for nye studenter

Vi starter uka med et infomøte mandag 16. august klokken 10.30 i Eikenes- salen (lille konsertsal). Der får dere vite mer om hva som skal skje i fadderuka, og få møte fadderne og andre fadderbarn.

Dette blir en dritkul uke 🤙, med mye sosialt og fett opplegg 😎, som vi fadderledere er ansvarlig for. Vi kommer til å arrangere leker, konkurranser og sosiale sammenkomster for alle nye studenter ved fakultetet denne uka. Og alle nye studenter kommer blant annet til å bli delt inn i faddergrupper slik at dere kan bli bedre kjent med hverandre, skolen og Stavanger by.

Vi kommer til å følge fadderopplegget til fadderfestivalen men også ha noe internt opplegg for Bjergsted, så alle får bli kjent på Campus og møte kommende medstudenter.

Hvis noen trenger hjelp til å finne frem og er ny i byen, er det bare å ta kontakt med en av oss (fadderlederne, info nederst på brevet).

I løpet av sommeren kommer vi til å sende dere en fullstendig timeplan for fadderuka og mer informasjon på mail samt link til diverse Facebook grupper det er nyttig å være med i som student ved UiS og på Campus Bjergsted. I mellomtiden anbefaler jeg å like og følge UiS - Fakultet for utøvende kunstfag på Facebook!

Vi gleder oss masse til å møte dere, og håper dere har en fin sommer før semesteret begynner!

Med vennlig hilsen fadderlederne,

Karl Aarrestad (+47 90011435) | Maren Resell Sørheim (+47 90521627) | Line Skyttegaard Pedersen (+45 28343620)