Slagverkseksjonen ved Fakultet for utøvande kunstfag

Slagverkseksjonen høyrer til Avdeling for klassisk musikk ved Fakultet for utøvande kunstfag.

Publisert: Endret:
Fakta

Slagverksseksjonen har høg aktivitet på fleire arenaer i Stavanger-regionen. Som slagverksstudent vil du få tilgang til alt frå ein oppgradert instrumentspark til solid instrumentalopplæring av dei ypperlege slagverkspedagogane våre. Dei tilsette ved seksjonen jobbar både som profesjonelle utøvarar i til dømes Stavanger Symfoniorkester og som pedagogar hos oss på fakultetet.

Førstkommande søknadsfrist for studiar i utøvande musikk: 15. desember.

Søk nå!

Søknadsweb er open for alle våre studiar. Søknadsfrist for studiar i utøvande musikk er 15. desember. Søknadsfrist for digitale studiar, PPU i utøvande og skapande kunstfag og Musikkproduksjon og opptaksteknikk er 1. mars. Les meir om våre studiar her.

Dagfinn Theodor Ingebrigtsen Holte og de andre slagverkstudentene får delta på mange spennende prosjekter i løpet av studieforløpet. Foto: Mari Løvås

Konserter og forestillinger

Fakultet for utøvende kunstfag