Didaktisk digitalt verksted (DDV) søker 4 nye studentassistenter

Ønsker du en relevant og aktuell arbeidserfaring i framtidens klasserom? Vi trenger fire nye engasjerte studentassistenter som kan starte hos oss fra mai 2021!

Publisert: Endret:

Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora søker studentassistenter som sammen med prosjektleder Paolo Scarbocci og øvrige studentassistenter kan ivareta drift og utvikling av Didaktisk digitalt verksted (DDV). Prosjektleder er studentassistentenes faglige leder. Stillingsprosent for studentassistent er 20%.

Arbeidsplassen til studentassistentene vil være Didaktisk digitalt verksted (DDV) i Hagbard Lines hus. DDV er et annerledes læringsrom, et framtidens klasserom, hvor det alltid skal være tilgang til den nyeste teknologien. Eksempler på dette er 3D-printere, laserkutter, VR- og AR-briller, spillmaskiner, kodeutstyr, og smarttavler. Her skal det være mulighet til å lære, utforske og utfordre undervisning ved bruk av digitale verktøy og ny læringsteknologi.

LYTT: Denne podkastepisoden vår forklarer godt hva DDV er.

Vi ønsker at studentene våre skal ha en framtredende rolle i utviklingen av DDV. Du trenger ikke så mye tekniske forkunnskaper, opplæring vil bli gitt og du vil få god anledning til å kontinuerlig lære sammen med de andre studentassistentene! Det viktigste er at du er engasjert, nysgjerrig og løsningsorientert!

Arbeidsoppgaver:

• Veilede studenter og ansatte i bruk av teknologi i læringssituasjoner i barnehage og skole
  • Bidra i videreutviklingen av DDV
  • Bidra til produksjon av læringsressurser og vår podkast Digbart
  • Utforske og teste ut bruk av dataspill, 3D-printing, koding, immersive teknologier (VR/AR) og annen læringsteknologi
  • Holde workshops for ansatte, studenter og andre brukere av DDV

Vi søker en student som:

• Er underveis i studieløpet ved en av våre lærerutdanninger
  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, og liker å presentere/vise/forklare for andre hvordan digital teknologi fungerer
  • Har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt sosialt arbeidsmiljø
  • Er positivt innstilt, nysgjerrig, og engasjert
  • Tar initiativ, er ansvarlig, lydhør og konstruktiv
  • Er fleksibel og liker å delta prosjekter
  • Får ting gjort

Studentassistenter avlønnes etter gjeldende satser:

• Studentassistenter uten fullført tre års høyere utdanning gis lønnstrinn 24.
  • Studentassistenter som har fullført tre års høyere utdanning gis lønnstrinn 33.

Kortfattet søknad og CV sendes fakultetsdirektør Karoline Høibo per e-post: karoline.hoibo@uis.no innen fredag 26.03.21. Si kort noe om deg selv og dine interesser.