Praktisk informasjon om gjennomføring av konferansen

Lurer du på hvordan du logger deg på konferansenløsningen? Hvor du finner programmet? Eller hvordan du får tilgang til de ulike parallellsesjonene? Her får du svarene.

Published Endret

Foto: Getty Images

Lenke til konferansen

I forkant av konferansen vil alle deltakere få tilsendt en lenke til konferansen via e-posten man registrerte seg med. Lenken tar deg til konferansens hovedscene. Denne lenken er alt du behøver for å kunne delta på konferansen, inkludert de ulike parallellsesjonene. Vi anbefaler at du bruke Google Chrome til å åpne lenken.

Konferanseprogram og informasjon

Informasjon og program for konferansen med oversikt over parallellsesjonene ligger tilgjengelig på konferansens hovednettside og vil også være tilgjengelig på konferansens hovedscene under selve arrangementet.

Deltagelse på parallellsesjoner

Du trenger ikke å melde deg på parallellsesjoner på forhånd. På hver konferansedag vil de ulike parallellsesjonene gjøres tilgjengelige gjennom klikkbare knapper (A1, A2, A3 etc.) fra hovedscenen. Klikk på den parallellsesjonen du ønsker å delta på, og du vil bli tatt inn i det aktuelle Zoom-rommet. Når sesjonen avsluttes går du tilbake til hovedscenen. Hovedscenen finner du enkelt ved å ha siden åpen i nettleseren din, eller ved å trykke på den tilsendte konferanselenken på nytt. Det er også mulig å bytte mellom parallellsesjoner. Dette kan du gjøre ved å forlate Zoom-rommet/parallellsesjonen du har trykket på, navigere tilbake til hovedscenen og velge parallellsesjon på nytt.

Det vil være teknisk personell tilgjengelig via telefon om du skulle trenge hjelp eller teknisk bistand i løpet av konferansen.

Huskeliste og tips

  • Vennligst skru av mikrofonen mens presentasjonene pågår
  • Still spørsmål i chat i parallellsesjonen underveis, eller ta ordet når den som presenterer åpner for det
  • Ha gjerne kameraet på – det er kjekt å kunne se hverandre
  • Det vil ikke gjøres opptak av parallellsesjonene
  • Hovedscenen åpnes i nettleseren din via tilsendt lenke. Vi anbefaler å bruke Google Chrome for best funksjonalitet.