Bjergstedfest 2024

Lørdag 25. mai 2024 kl. 11:00-15:00,
Bjergsted kulturpark.

Bjergstedfest er opptakten til det store byjubileet i 2025 og UiS sitt 20-årsjubileum i år.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag 25. mai blir det en storslått feiring av kulturparken Bjergsted!

Vi inviterer publikum inn i alle våre hus, spiller musikk både inne og ute, viser danseforestillinger, teater, visuell kunst, musikk fra livets begynnelse, piknik i parken, overraskelser og mye annen moro.

Bjergstedfest 24

Festen starter med fanfare med et stort sammensatt orkester i amfiet utenfor Stavanger konserthus, og deretter vil ordføreren i Stavanger åpne festen med tale og snorklipping.

UiS 20 år

I anledning av Universitetet i Stavanger sitt 20-årsjubileum innleder vi feiringen 12.15 ved Fakultet for utøvende kunstfag med kakefest for store og små! Vi håper på solskinn og flott vær og spiser da kake sammen ute i parken, ved regnvær flytter vi inn i foajeen i hovedbygget.

Under dagen kan du oppleve både profesjonelle og amatører på scenene: Heltidsmusikere, amatører, professorer, lærere, studenter, elever på videregående og kulturskole og barneskole, og aktivitet hvor en selv kan delta. I tillegg kommer selveste Hans Majestet Kongens garde kommer på besøk og deltar i åpning av festen, drilloppvisning og festkonsert i Fartein Valen.

Arrangementet er familievennlig, passer alle aldre og alle aktiviteter og forestillinger er gratis. Bjergstedfest er institusjonene i Bjergsted sin gave til byen: Universitet i Stavanger – fakultet for utøvende kunstfag, Stavanger katedralskole Bjergsted, Stavanger kulturskole, Stavanger konserthus, Stavanger Symfoniorkester og Rogaland musikkråd. 

Fullt program her: Bjergstedfest 25. mai 2024 - Bjergsted - Bjergsted