UiS er vertskap for ECIR-konferansen 2022

ECIR-konferansen er et av de fremste europeiske forum for presentasjon av nye forskningsresultater innen intelligent informasjonstilgang (IR).

Published Endret

Første gang publisert: 03.11.2020

Institutt for data- og elektroteknologi er valgt som arrangør av konferansen i 2022. Initiativtaker er professor Krisztian Balog.

Professor Krisztian Balog. Foto: Mari Løvås

Om konferansen: Den årlige europeiske konferansen om intelligent informasjonstilgang er det fremste forum for presentasjon av ny forskning innen feltet. ECIR gir en mulighet til både unge og etablerte forskere til å presentere sine resultater, samt nye, upubliserte og innovative forskningsresultater. ECIR har hatt et sterkt studentfokus, og artikler hvor første- eller andreforfatter er postdoktor eller ph.d-student, er særlig velkommen.

Les mer her: https://ecir2020.org/

Velkommen til Stavanger i 2022. Med sine 120 000 innbyggere er Stavanger Norges fjerde største by, og har en fascinerende blanding av gammelt og nytt. Historien strekker seg helt tilbake til Middelalderen.
Preikestolen er en fjellformasjon 604 meter over havet i majestetiske Lysefjorden. Et av Norges mest populære turistmål befinner seg kort vei med buss fra Stavanger.