Kunstfaglig forskerforum med Kjell Tore Innervik

Fredag 15. oktober 2021 kl. 12:45-14:30,
Fakultet for utøvende kunstfag, Bjergsted,
Ramsland.

Velkommen til foredrag med slagverker, forsker, komponist og førsteamanuensis Kjell Tore Innervik.

Publisert: Endret:
Kjell Tore Innervik
Kjell Tore Innervik. Foto: Inger Staveland.

Kjell Tore Innervik er første generasjons musiker som gjennomførte stipendprogrammet i kunstnerisk utviklingsarbeid, 2004 – 2008 på Musikkhøgskolen i Oslo. Hans arbeid fokusert på kvarttonemarimbaen, en marimba senket en kvarttone.

Stipendiatprosjekt etterfulgtes av post. doc-prosjektet «NIME» (2008 – 2012) og et større tverrfaglig seniorforskerprosjekt kallet «Radical Interpretations». Våren 2020 fikk han tildelt det seneste prosjektet fra PKU: «Craftmanship».

Kjell Tore Innervik vil i dette seminaret dele noen tanker om sine prosjekter og om sin erfaring av arbeid med kunstnerisk utviklingsarbeid på en musikkinstitusjon.

Fredag den 15 oktober kl 12:45-14:30 i Ramslandsalen ved Fakultet for utøvende kunstfag, Bjergsted.

Les mer om prosjektet med kvarttonemarimbaen her

Presentasjonsfilm av kvarttonemarimbaen