Grunnskolelærerutdanning 1-7 trinn deltid

Utgått studieprogram. For deg som allerede er student på dette programmet: her finner du studieplan, emner og studieprogrambeskrivelse.

NB!

Grunnskolelærerutdanning deltid tilbys ikke lenger til nye studenter. For deg som allerede er student på dette programmet: her finner du studieplan, emner og studieprogrambeskrivelse.

Studieplan og emner
Allerede student på dette programmet? Her finner du hele studieprogrambeskrivelsen

Opptakskrav

Opptakskrav: Generell studiekompetanse. Du må ha et snitt på 3 eller bedre i norsk, 4 i matematikk og minimum 35 skolepoeng. Det er krav om politiattest og plikt til tuberkuloseundersøkelse.

Søknad: via Samordna opptak.

Søknadsfrist: 15. april.

Utveksling

Ved å reise til en av våre partnerinstitusjoner i utlandet som en del av studiet har du mulighet til å få en unik utdanning. I tillegg til økte karrieremuligheter, vokser du som person og får se faget ditt fra en ny vinkel. Alt om utveksling

Utveksling